Bloemenabonnement:
Een goede sfeer op kantoor en het behouden van een goede relatie met opdrachtgevers is veel waard, om deze sfeer te creëren zijn bloemen en planten uitermate geschikt. Met ons bloemenabonnement zorgen wij voor een frisse uitstraling op de balie van de receptie, directiekamer of waar u maar wilt.
Wij passen de boeketten/bloemstukken aan naar uw wens. Op een vaste dag in de week kunnen wij het bloemwerk in overleg vervangen. Het bloemenabonnement kunnen wij in verschillende prijsklasse voor u maken. De boeketten kunnen geleverd worden in een leenvaas, maar u kunt er ook voor kiezen om het op een bestaande vaas te laten opmaken. Wilt u meer over dit abonnement weten, dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

agenda1.jpg

 
Verjaardagabonnement:
Door u drukke agenda loopt u het risico de verjaardag van uw gewaardeerd personeel te vergeten, en dit is toch het laatste wat u wilt als werkgever. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn door middel van het verjaardagabonnement. Dit houd in dat u eenmaal per jaar de data doorgeeft van de verjaardagen van uw personeelsleden, wij zorgen er dan verder voor dat zij niet worden vergeten op hun verjaardag.
Interieurbeplanting:
Planten zorgen voor een gezond werkklimaat. Planten zorgen voor minder stress, minder hoofdpijnklachten en helpen tegen verkoudheid. Vooral in ruimtes waar een airco aanwezig is zijn planten een noodzaak voor een gezond werkklimaat. Heeft u ook behoefte aan deze sfeer, dan zijn wij graag van de partij om u te mogen verrassen met onze inbreng.

collage website.jpg