Bloemenabonnement:

Wilt u ontzorgd worden, dan kunt u gebruik maken van ons bloemenabonnement. Eenmaal per week zorgen wij voor een frisse uitstraling op de balie van de receptie, directiekamer of waar u maar wilt. Het boeket of het arrangement wordt vanzelfsprekend aangepast aan uw interieur en persoonlijke smaak en wordt gemaakt met bloemen van het seizoen. De boeketten kunnen geleverd worden in een leenvaas, maar u kunt er ook voor kiezen om het op een bestaande vaas te laten opmaken. Wilt u meer over dit abonnement weten, dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

pl152348.jpg

agenda1.jpg

    Verjaardagabonnement:

Door u drukke agenda loopt u het risico de verjaardag van uw gewaardeerde medewerkers te vergeten, en dit is toch het laatste wat u wilt als werkgever. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn door middel van het verjaardagabonnement. Dit houdt in dat u eenmaal per jaar de data doorgeeft van de verjaardagen van uw personeelsleden, wij zorgen er dan verder voor dat zij niet worden vergeten op hun verjaardag.

                                      Interieurbeplanting:

Planten zorgen voor een gezond werkklimaat, voor minder stress, minder hoofdpijnklachten en helpen tegen verkoudheid. Vooral in ruimtes waar een airco aanwezig is zijn planten een noodzaak voor een gezond werkklimaat. Heeft u de behoefte om van uw bedrijf ook een gezonde werkplek te maken, dan zijn wij u graag van dienst om hier wat in te betekenen.

collage website.jpg